Menu
SuiteCRM dedicated support by SalesAgility
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Running 1st Campaigne - No emails have been send out

Running 1st Campaigne - No emails have been send out 6 days 5 hours ago #74110

  • hansu
  • hansu's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Hello everyone,

I am new to suitecrm and tried to create my first campaign. My version is:
Version 7.8.23
Sugar Version 6.5.25 (Build 344)

I have created a target list with 2 email Addresses to test the campaign module first.



Furthermore, I went through the campaigne wizard to create my campaigne, which was done correctly:





The campaign diagnostics also show that everything should be ok:



However, no emails have been send out to the two specified email addresses.

Any suggestions how to check where the error is?

I appreciate your replies!

PS.: Thank you for creating such an awesome product!
The administrator has disabled public write access.

Running 1st Campaigne - No emails have been send out 5 days 15 hours ago #74133

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 8246
  • Thank you received: 1265
  • Karma: 298
Hi there, welcome!

Did you set up your cron jobs?

See Admin / Scheduler, you will find instructions on the bottom of the screen.

My SuiteCRM In-depth blog.
Thank you for always stating your SuiteCRM version, checking your logs, reading the Docs, and searching before you ask!
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.062 seconds
Powered by Kunena Forum