Menu
SuiteCRM dedicated support by SalesAgility
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Printing from list views

Printing from list views 2 months 4 weeks ago #66075

  • mat8iou
  • mat8iou's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 16
  • Thank you received: 1
  • Karma: 1
I'm trying to print out a list of say Opportunities from SuiteCRM 7.10.

I'm not super worried about having everything formatted for print - I really just want a print of the page as I see it.

However, in both Firefox and Chrome I get pages and pages that look nothing like what I'm seeing on screen.

e.g. most of the items on the list (3 per row) have code a bit like this :

Project 1 becomes
Project 1 (?action=ajaxui#ajaxUILoc=index.php%3Fmodule%3DOpportunities%26offset%3D1%26stamp%3D1526550061005088000%26return_module%3DOpportunities%26action%3DDetailView%26record%3D5c4ad518-9b65-8d3c-e1dc-5a686361af9b)

Does anyone know why this might be happening? There don't seem to be any settings in the print dialog boxes that can rectify this easily.
The administrator has disabled public write access.

Printing from list views 2 months 4 weeks ago #66078

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 7033
  • Thank you received: 1075
  • Karma: 250
You're right, printing from List views looks terrible, unusable.

You need to look at alternatives, like exporting and then printing from a spreadsheet, or printing from a report.
The administrator has disabled public write access.

Printing from list views 2 months 4 weeks ago #66080

  • mat8iou
  • mat8iou's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 16
  • Thank you received: 1
  • Karma: 1
Thanks. Is there a reason why this is though? is it a CSS issue or something? It's fairly rare nowadays that I get this level of discrepancy between what is on screen and what is on the paper when I try to print.

Will try the CSV export option.
The administrator has disabled public write access.

Printing from list views 2 months 4 weeks ago #66083

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 7033
  • Thank you received: 1075
  • Karma: 250
Is there a reason? Yes, but I don't know what it is.

I guess something about the framework we use, or the way our links are built, is getting terrible handling from browsers. Somebody would have to look into this, but it won't be me :-)
Last Edit: 2 months 4 weeks ago by pgr.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.098 seconds
Powered by Kunena Forum