Menu
SuiteCRM dedicated support by SalesAgility
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Custom fields not writing to table on mass edit

Custom fields not writing to table on mass edit 1 year 8 months ago #43506

  • Bulldog12
  • Bulldog12's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Hi all,

Second time tying to post this, not sure what happened to the original attempt?

Ive created some custom fields on the contact forms and placed them in editview (synced with detailview). I can populate these fields when i create a new contact and in edit view, but they then dont display in detailview. The values are not written into the contacts_cstm table at all.

Strangely, if i edit just a single field at a time, the values are written to the table?

Has anyone encountered this before?

Thanks in advance
The administrator has disabled public write access.

Custom fields not writing to table on mass edit 1 year 8 months ago #43563

  • Bulldog12
  • Bulldog12's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Still battling with this :( Does anybody have any ideas or can point me in the right direction?

Thanks in advance
The administrator has disabled public write access.

Custom fields not writing to table on mass edit 1 year 8 months ago #43570

  • Arsalan
  • Arsalan's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Posts: 99
  • Thank you received: 22
  • Karma: 4
Do you mean its empty when you try to mass update all contacts at once? Take a look at your log file.
The administrator has disabled public write access.

Custom fields not writing to table on mass edit 1 year 8 months ago #43572

  • Bulldog12
  • Bulldog12's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Hi thanks for the reply, no sorry i mean if i try to edit more than one field at a time in a contact record. If i edit one field it works fine, edit multiple fields and it just does nothing. I will check the log file thanks
The administrator has disabled public write access.

Custom fields not writing to table on mass edit 1 week 1 day ago #72859

  • ibrahim81
  • ibrahim81's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 0
In Debugging check if any Material related BAPI FM's are getting triggered.If yes,check if any related BAPI structures needs to be updated with the Z fields and read the studybay reviews. Good luck!
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.058 seconds
Powered by Kunena Forum