Menu
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: HTML response code 500 (internal server error) when logging in with pl_PL locale

HTML response code 500 (internal server error) when logging in with pl_PL locale 1 week 4 days ago #90425

  • MarcoPolo
  • MarcoPolo's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 1
  • Karma: 1
I'm testing the hosted SuiteCRM (suiteondemand.com). After installing the Polish translation I cannot log in - the login form is displayed correctly but after pressing the "LOG IN" button all disappears (the page gets blank/white). Digging in debugging info I found that the server returns the code 500 to the browser.
There is no problem when logging in using us_US or de_DE locales.
I looked for some hints in the SuiteCRM's log file, but didn't find any errors.
What else should I do to pinpoint the problem?
The administrator has disabled public write access.

HTML response code 500 (internal server error) when logging in with pl_PL locale 5 days 14 hours ago #90543

  • horus68
  • horus68's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 574
  • Thank you received: 145
  • Karma: 30
Can you please download a pl_PL fresh new zip file again?
(current language pack version will state 7.11.8.04 when installing)
www.crowdin.com/project/suitecrmtranslations
|| SuiteCRM in your language crowdin.com/project/suitecrmtranslations ||
|| FAQ - Install/Update languages sites.google.com/site/translatingsuitecrm/faq ||
The administrator has disabled public write access.
Moderators: horus68
Time to create page: 0.038 seconds
Powered by Kunena Forum