Menu

SuiteCRM Master Classes 2018

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: user management

user management 2 weeks 1 day ago #67370

  • mono
  • mono's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Good afternoon!

In version 7.10.2, when creating a user, in the "Layout Options" tab I put a checkmark in the "Group tabs of sub-panels:".
But at the entrance under the new (created) user - this tick flies.
Prompt, someone faced this? Or where to look for default values ​​under the user profile?

Thank you.
The administrator has disabled public write access.

user management 1 week 6 days ago #67510

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 6511
  • Thank you received: 1005
  • Karma: 229
Can you try upgrading to 7.10.6 please? tell me if the problem continues.
The administrator has disabled public write access.

user management 1 week 6 days ago #67526

  • mono
  • mono's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 9
  • Karma: 0
hi
update 7.10.6 not fix problem
The administrator has disabled public write access.

user management 1 week 5 days ago #67549

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 6511
  • Thank you received: 1005
  • Karma: 229
Can you explain the problem a bit better? The value you put in the checkbox isn't saving, is that it?
The administrator has disabled public write access.

user management 1 week 2 days ago #67744

  • mono
  • mono's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 9
  • Karma: 0
That's right. The value is not saved when the new user logs on.
The administrator has disabled public write access.

user management 1 week 2 days ago #67791

  • pgr
  • pgr's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 6511
  • Thank you received: 1005
  • Karma: 229
Can you please open a new issue on GitHub with this, if you don't find it there already?

Thanks for reporting!
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.053 seconds
Powered by Kunena Forum